Uit de CoBouw van 8 november 2021: “De kostenstijgingen waar de bouw al bijna een jaar mee kampt, hebben grote gevolgen voor corporaties. De bouw van woningen loopt vertraging op, duurzame ambities worden geschrapt en de kans op verlieslijdende projecten wordt steeds groter.”

SQL-Pulchram, de initiatiefnemer achter HetKanDusWel, is in staat om voor corporaties tegen een zeer scherpe prijs woningen te leveren. Het is nu de tijd om af te stappen van de traditionele manier van bouwen en denken. Ook de grote prefab fabrieken bieden niet de oplossing. Die bieden geen ruimte meer voor flexibiliteit en aanpassingen. Want wat als de woonbehoefte over pakweg 20 jaar anders wordt? Dan moet alles weer worden gesloopt en opnieuw opgebouwd. Niet duurzaam en zeer kostbaar.

Flexibel bouwen met SQL-Pulchram betekent bouwen met staalconstructie en cellenbetonpanelen. Modulair bouwen, dus flexibiliteit tot op het laatste moment. Mocht de woonbehoefte anders worden dan zijn kleine studio’s eenvoudig samen te voegen tot volwaardige appartementen. Op die manier past het appartementencomplex zich aan. Dat is duurzaam en het bespaart veel kosten.

Ook toekomstgericht bouwen? Neem gerust contact op, we vertellen er graag meer over, bij u op kantoor of via een videocall.

Meer weten? Bel ons op 030-2271352.